Vernieuwingsteam Mitopics verder uitgebreid

Ook deze maand heeft Mitopics een nieuwe medewerker mogen verwelkomen in het Vernieuwingsteam. Vorige maand kwam Durk Boersma voor Mitopics werken en deze maand is het team uitgebreid met Stefan van der Post. In dit artikel stelt hij zich aan u voor.

Mijn naam is Stefan van der Post en sinds kort ben ik werkzaam bij Mitopics als IT-consultant binnen het Vernieuwingsteam. In mijn eerste zeven levensjaren heb ik voornamelijk in het buitenland gewoond en sinds 1994 ben ik woonachtig in Rotterdam. Na mijn middelbare school ben ik via de studie Commerciële Economie uiteindelijk afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit als MSc. in Strategic Management. Tijdens deze studie is mijn affiniteit met IT ontstaan, vanwege het feit dat strategische beslissingen veel raakvlakken hebben met de IT-strategie en dat IT zeer belangrijk kan zijn voor de concurrentiepositie van een bedrijf. IT heeft de kracht om een bedrijfsstrategie te laten slagen, of juist niet.

Na mijn afstuderen in september van dit jaar kwam ik in aanraking met Mitopics en de werkzaamheden die zij uitvoeren, waarbij de combinatie tussen IT en consulting mij erg aansprak. Na een aantal plezierige gesprekken mag ik mij sinds 1 november ook ‘Mitopiaan’ noemen.

In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk bezig met sport. Hoewel ik geregeld in de sportschool te vinden ben en elk jaar actief ga snowboarden in Oostenrijk, is tennissen mijn grootste passie. Naast zelf op een competitief niveau te spelen, ben ik ook in het bezit van de officiële tennisleraarlicentie en geef ik nog steeds elke zaterdag tennisles. Ook ben ik actief in het dagelijks bestuur van de tennisvereniging.

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.