Mitopics dagvoorzitter Logistiekdag 2012

Lean erin, ERP eruit! Gebruiksvriendelijkheid is overgewaardeerd! Veel bedrijven overleven ERP-implementatie niet! Het zijn drie van elf stellingen die op 30 oktober op de beurs Interne Logistiek in Veldhoven werden geponeerd.

Mitopics was hier aanwezig met een stand, was trekker van diverse discussies en was daarnaast dagvoorzitter op deze zeer interactieve dag waar bedrijven, leveranciers en adviseurs met elkaar in debat gingen over veel actuele thema’s rondom ERP. Een verslag van de discussies vindt u hier.

Wilt u meer weten over onze ERP selectie en implementatiediensten neem u dan contact op met Richard Heijne den Bak

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.