Contractmanagement dag: de kracht van het organiseren

NEVI organiseert in samenwerking met CRICS, Mitopics, Conquaestor, Commerce-hub en Fmex op 14 maart 2013 de contractmanagement dag.

De eerste NEVI Contract Management-dag staat in het teken van De kracht van organiseren! Tijdens deze dag gaat het om het leren van ervaringen en anticiperen op veranderingen. Aspecten als regie, leveranciersmanagement en proactief leren staan centraal. Op deze dag worden ervaringen uitgewisseld, nieuwe kennissen ontmoet en leert u op een respectvolle en constructieve manier te ‘vechten’. Mitopics verzorgt een van de thematafels. Klik hier om de dag indelen te bekijken.

Voor meer informatie over contractmanagement kunt u zich wenden tot Theo Bosselaers.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.