Impact of IT outsourcing on Business & IT alignment

Barry Derksen is op 15 januari 2013 gepromoveerd aan de Vrije Universiteit naar aanleiding van zijn onderzoek naar de beïnvloeding van IT uitbesteding op aansluiting van bedrijfsvoering en IT (alignment). Maar liefst 907 respondenten van 273 organisaties hebben hieraan bijgedragen.

T. Bosselaers was lid van het expert panel dat aan dit onderzoek verbonden was. Een van de conclusies is dat IT-outsourcing geen negatieve impact heeft op de alignment. Een andere conclusie is dat er een kleine positieve correlatie is tussen de mate van volwassenheid van de alignment en de mate van IT-outsourcing.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot ons

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.