Mitopics begeleidt met succes ERP-implementatie bij PD Ports

PD Ports,  een Britse havenexploitant en leverancier van logistieke diensten, heeft succesvol het pilotproject afgesloten van haar ERP-implementatie en gaat in hoog tempo door met uitrol binnen alle vestigingen.

De pilot implementatie in Hull was een laatste test om vast te stellen dat in 2013 alle sites en onderdelen van PD Ports  soepel kunnen overgaan op IFS . Besloten is nu dat uiterlijk in september 2013, de laatste onderdelen live moeten/kunnen zijn op IFS; het project gaat zelfs zo goed dat is besloten de scope van het project uit te breiden van Financiën en Inkoop naar Asset Management (beheer en onderhoud van gebouwen, installaties, voertuigen, etc).  PD Ports wordt geconfronteerd met een sterke groei en als gevolg daarvan zijn er capaciteitstekorten ontstaan op bepaalde installaties zoals havenkranen en containerinstallaties. Met de uitrol van Asset Management moet een hogere beschikbaarheid van de installaties worden bereikt en daarmee investeringen kunnen worden vermeden of tenminste uitgesteld.

Mitopics trad al sinds medio 2012 op als adviseur bij het IFS project.

Voor meer informatie: Eildert Karstens, Senior Consultant

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.