Contractmanagement-dag geslaagd

De contractmanagement dag (14 maart) zit er weer op. Met ruim 200 bezoekers was deze dag, georganiseerd door NEVI en CRICS, goed bezocht.

Contractmanagement blijkt zeer actueel, maar nog steeds een puzzel.

Er waren twee keynote sprekers van Shell en van UWV die een goed beeld gaven van de manier waarop zij contractmanagement binnen hun organisatie hebben ingericht. Vanuit UWV kwam de praktische opmerking: Breng de menselijke maat terug in het contract. Hierna waren er twee parallelle stromen. De eerste mogelijkheid bestond uit het discussiëren / bespreken van onderwerpen aan een thematafel. Er waren 4 rondes waarbij onderwerpen werden besproken als governance, relatiemanagement, prestatiemanagement, contract & tooling, de functie van contractmanager. Vanuit Mitopics hebben we thematafels rondom relatiemanagement en governance geleid. Het waren boeiende en leerzame gesprekken. Bij relatiemanagement werden onderwerpen besproken als open communicatie, vertrouwen, verwachtingen managen, afspraken wederzijds nakomen, elkaar leren kennen. Bij Governance was ondermeer een vraag: wie beslist waarover, wie is eigenaar van wat et cetera. De andere mogelijkheid was het volgen van presentaties van organisaties als Provincie Overijssel, Gemeente Rotterdam, VGZ en Nationale Nederlanden over best practices en relevante kennis van contractmanagement. Het geheel werd afgesloten door de ex boxer Arnold van der Lyde.

Voor meer informatie neem dan contact op met ons.

1 reactie

 1. Rachel Mannaerts op zegt:

  Beste Theo Bosselaers,

  Graag verneem ik wanneer er weer een contract management dag georganiseerd wordt. Ik zou hier graag bij aanwezig zijn.

  Met vriendelijke groet,

  Rachel Mannaerts
  Account manager Effacts
  020 3301682

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.