VKL congres – “Waarom produceren in Nederland blijft”

Op 16 mei a.s. vindt het tweejaarlijkse VKL congres weer plaats. Thema dit keer is: “Waarom produceren in Nederland blijft”.  Aan de hand van meerdere presentaties en workshops kunt u leren van bedrijven die, ondanks de huidige economische omstandigheden, succesvol innoveren en produceren in Nederland.

“Waarom produceren in Nederland blijft” komt voort uit de vele voorbeelden van Nederlandse bedrijven die zich zodanig weten te positioneren en organiseren dat zij zich weten te handhaven in het hedendaagse mondiale geweld. In alle discussies in de media over de economie staat de recessie in Europa centraal. Wij denken dat niet alleen deze recessie maar vooral de globalisering de reden is van veel economische effecten in Europa en dus ook in Nederland. Denken dat alles weer goed komt als de recessie voorbij is, is een illusie: er is meer nodig. Nederland zal zijn positie t.o.v. andere markten in de wereld duidelijker moeten definiëren en daarop actie moeten ondernemen. Dat geldt ook voor bedrijven. Zij die de juiste kennisgebieden weten uit te bouwen, het klantencontact optimaal weten te benutten, zichzelf slim organiseren door de juiste mix van zelf doen en het benutten van “low cost potential”, zullen zich blijven ontwikkelen en zorgen voor werkgelegenheid. Gelukkig is dat nog vele bedrijven gegeven en die willen we graag als inspiratiebron zien voor deze dag.

Naast twee gerenommeerde keynote sprekers kent het VKL-congres een parallelprogramma met lezingen door directie/management van klantordergestuurde bedrijven, een workshop programma en ronde tafel sessies met aansprekende thema’s.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van VKL.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.