Masterclass 20 juni: Koersvast door de crisis, scherper sturen op èn met uw IT

Visser & Visser Accountants en Belastingadviseurs en onafhankelijk IT-adviesbureau Mitopics organiseren samen een leerzame en interactieve Masterclass met als doel om u te informeren over hoe u uw bedrijf dankzij ICT succesvol door de crisis kan loodsen.

ICT is in middelgrote organisaties een belangrijke voorwaarde voor succes maar veelal ook een onvoorspelbare kostenpost. Ondanks (of juist door) de crisis gaan de IT-ontwikkelingen snel rondom Cloud, Het Nieuwe Werken, ERP en Business Intelligence. Als middelgroot bedrijf kunt u hier soms voordeel uithalen, maar dikwijls is ook uit bestaande IT meer te halen. Tijdens deze Masterclass krijgt u in een korte tijd:

  • een overzicht van relevante IT-ontwikkelingen,
  • de mogelijkheden die u hiermee krijgt om uw bedrijf slimmer te organiseren
  • veel praktische tips en trucs om het maximale uit uw bestaande IT-omgeving te halen en kosten te besparen.

De Masterclass vindt plaats bij ons op kantoor in Gouda, start om 15:30 uur en eindigt om 18:00 met een borrel. Wilt u ook scherper sturen op èn met uw IT, meldt u dan nu aan via masterclass@mitopics.nl (u kunt ook een mail sturen als u meer wilt weten). Er is een beperkt aantal plaatsen.

Meld je nu aan

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.