SaaS4Channel jaarcongres 13 juni

Op 13 juni a.s. vindt in Lelystad het jaarevent plaats van SaaS4Channel, met o.a. de introductie van het nieuwe Cloud Acceleration Model en jonge innovatieve bedrijven die zich presenteren en veel netwerkmogelijkheden. Als relatie van ons krijgt u 25% korting.

Nieuw dit jaar is de opening van het programma met de Cloudpitches: 10 jonge innovatieve bedrijven stellen zich aan u voor in 10 minuten met als doel in contact te komen met potentiële business partners. Na de pitches wordt het Cloud Acceleration Model geïntroduceerd in een gesprek met een aantal gasten. Sprekers in het programma zijn o.a. David van Puyvelde van Salesforce.com en Michiel de van der Schueren van Verizon Terremark. Het programma wordt afgesloten met een netwerkbuffet en borrel zodat u na de files zonder oponthoud naar huis kunt.

Meer info op saas4channel en u kunt zich hier inschrijven voor dit event.

Mitopics is strategisch kennispartner (o.a. wat betreft alle juridische aspecten rond SaaS / Cloud, zoals privacy, exit opties, SLA’s etc., continuiteitsborging en escrow). Tevens zijn we lid van de S4C Cloud Channel Leadership Council. Natuurlijk zijn we op dit jaarlijks terugkerende, hoog gewaardeerde evenement ook aanwezig, dus wellicht kunnen we elkaar de 13e ontmoeten!

Door onze participatie in SaaS4Channel kunt u als onze relatie een korting van 25% op de toegangsprijs krijgen (bel of mail voor de kortingscode).

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.