Whitepaper “Ben je een fool zonder contractmanagementtool” gepubliceerd.

In de vorige Mitopics nieuwsbrief van 25 april 2013 werd aandacht gegeven aan de whitepaper “Ben je een fool zonder contractmanagementtool”. De whitepaper is nu gratis beschikbaar op mitopics.nl. Daarnaast is in samenwerking met trainingsbureau Heliview  deze whitepaper ook gepubliceerd op kennisportal en managementbase.

We zien dat contractmanagement al jaren een issue is in veel organisaties en dat het met de dag populairder wordt als middel voor kostenbesparingen en efficiëntie in de vorm van optimalisatie en contractuitnutting. Tegelijkertijd is het aantal aanbieders van software dat contractmanagement ondersteunt en de kwaliteit van de oplossingen ook toegenomen. We zien nu dat veel organisaties zich afvragen of dergelijke software ook voor hun organisatie toegevoegde waarde kan leveren.

In de whitepaper wordt vanuit jarenlange ervaring met zowel het inrichten als professionaliseren van contractmanagement beschreven welke toegevoegde waarde contractmanagementsoftware kan leveren voor een organisatie. Daarnaast worden handvatten aangereikt met betrekking tot het eventueel selecteren van een dergelijke oplossing. Vanuit de ruim 21 jaar ervaring op het gebied van (het adviseren bij) het inkopen en implementeren van softwareapplicaties vanuit een onafhankelijke positie zorgen wij ervoor dat de softwareselectie succesvol verloopt. Want hoewel contractmanagement software voor sommige organisaties zeker toegevoegde waarde kan leveren, kan door een uit de hand gelopen selectietraject de “businesscase” onder water komen te staan!

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.