Cursus Commerciële contracten door Lesley Broos

Dr. mr. Lesley Broos, senior consultant bij Mitopics, behandelde in de cursus Commerciële Contracten van Euroforum de regels omtrent elektronisch rechtsverkeer. Belangrijk, nu elektronische contracten steeds vaker gehanteerd worden.

Naast het opstellen van commerciële contracten zijn er tijdens de cursus ook andere aspecten van dit onderwerp behandeld zoals contractonderhandeling, internationaalrechtelijke complicaties, internationale handelskoop, agentuur- en distributieovereenkomsten en het opstellen van elektronische contracten.

Elektronisch rechtsverkeer

Gezien het feit dat elektronische contracten steeds vaker gehanteerd worden, is het van belang op de hoogte te zijn van de regels omtrent elektronisch rechtsverkeer. Lesley Broos was een van de sprekers en heeft verschillende struikelblokken die zich voordoen bij deze vorm van contracteren aan bod laten komen, waaronder:

  • de voorwaarden voor de rechtsgeldige totstandkoming van overeenkomsten via internet;
  • het online gebruik van algemene voorwaarden en de terhandstelling hiervan;
  • het gebruik van elektronische handtekeningen;
  • elektronische gegevens als bewijsmiddel.

Het programma, de sprekers en andere behandelde onderwerpen treft u hier aan. In het voorjaar van 2014 zal deze cursus wederom door Euroforum georganiseerd worden.

Mocht u meer informatie wensen over deze cursus of over elektronisch contracteren, dan kunt u contact opnemen met Lesley Broos.

Neem contact op met Lesley Broos

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.