Open innovatie: presentatie van Theo Bosselaers op conferentie in China

Tijdens de internationale (wetenschappelijke) conferentie over “Business Innovation and Technology Management”  aan de Tsinghua University in Beijing in China heeft hijeen presentatie gegeven over “Innovation within IT Outsourcing Relationships: how to boost open Innovation in a partnership relation”. 

De conferentie was georganiseerd door ISBITM & IEEE (Mei, 2013) in Beijing, China. De presentatie is gebaseerd op de overeenkomstige paper welke op initiatief van Theo Bosselaers en Bart van der Linden is geschreven.  Het doel van de paper is:

… to enlighten possibilities of how open innovation between outsourcers and IT suppliers can be boosted. In particular, this paper describes where in the process of innovation the supplier can give input to successfully implement an idea. Several theories are used as a framework to describe in a cohesive way four cases. The cases are then plotted on a framework for managing innovations from idea to implementation, the stage gate model”.

In de paper zijn verschillende theorieën gebruikt als een kader voor vier samenhangende cases om de mogelijkheden voor het stimuleren van innovatie tussen outsourcende partijen en IT-leveranciers te onderzoeken. De cases zijn vervolgens uitgezet in een framework voor het beheer van innovaties van idee tot implementatie, de zogenaamde “stage gate model”.

Indien u interesse hebt in de onderzoeksresultaten uit deze paper dan kunt u contact opnemen met Theo Bosselars op 0182-573211.

Neem contact op met Theo Bosselaers

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.