Nieuwe stageplaatsen en afstudeeropdrachten

Ben jij binnenkort aan het afstuderen en zoek jij een stageplek en afstudeeropdracht met inhoud? Wij bieden studenten de kans om bij ons in aanmerking te komen voor een stageplek of te participeren in een van onze diverse afstudeerprojecten. Op dit moment hebben we de volgende concrete afstudeeropdrachten:

  • Shared Service Collaborations
  • Scriptieopdracht Dispute Boards
  • Agile Implementeren
  • Contractmanagement software
  • Projectbeheersing
  • Impact van Bring-Your-Own-Device
  • IT bij fusie en overname

Heb je zelf een goed idee voor een actuele, interessante opdracht waarvan je denkt dat het past bij Mitopics? Neem dan contact op met onze afdeling P&O via personeel@mitopics.nl of via telefoonnummer 0182-573211.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.