Afstuderen in een dynamische adviesomgeving? Bij Mitopics kan dat!

Als vooruitstrevend adviesbureau vinden we het leuk om in nauwe wisselwerking met universiteiten bezig te zijn met kennisontwikkeling op innovatieve onderwerpen en toepassingen. Voor het najaar hebben we weer een aantal nieuwe stageplaatsen en afstudeeropdrachten beschikbaar! 

De komende maanden willen we de volgende opdrachten opstarten:

  • Scrum en agile bij implementatie van standaardpakketten: wanneer en hoe kun je de aansprekende werkwijze van scrum en agile slim toepassen bij de implementatie van standaardpakketten (dus focus op configureren en invoeren i.p.v. softwareontwikkeling)?
  • Shared Service Collaborations: welke wetenschappelijke modellen bestaan er voor de haalbaarheid, totstandkoming en professionalisering van samenwerkingen tussen organisaties? Wat zijn succesfactoren en wat beweegt organisaties naar Shared Services?
  • Scriptieopdracht Dispute Boards: onderzoek naar de juridische aspecten van Dispute Boards. Welke juridische vormen worden onderscheiden, welke ervaringen bestaan in de bouwwereld en welke contractuele bepalingen zijn noodzakelijk voor het instellen van een Dispute Board?
  • Contractmanagement Software: classificatie en volwassenheid van verschillende contractmanagement tools. Wat zijn de eisen en wensen vanuit de organisatie aan een dergelijke tool? Welke functionaliteit past bij welk volwassenheidsniveau?
  • Projectbeheersing: welke best practices worden gebruikt in projectbeheersing van IT-projecten en hoe is de aansluiting van deze best practices bij de onderkende risico’s?  Hoe kunnen deze risico’s gebruikt worden om de organisatie en daarmee het project te sturen?

Aan een afstudeerder bieden we ruime ondersteuning en persoonlijke begeleiding door ervaren consultants met praktijk- en inhoudelijke kennis. Daarnaast hebben we collega’s die zelf ook nog niet zo lang geleden afstudeerden, die graag helpen en meedenken. Ook horen een open en informele werksfeer, deelname aan kantooractiviteiten en uitjes bij het afstuderen bij Mitopics. Zo doet een afstudeerder niet alleen veel kennis over een erg boeiend en actueel onderwerp, maar draait deze ook een half jaar mee in een dynamische adviesorganisatie. Hierbij zijn er ook mogelijkheden om met bedrijven (leveranciers en klanten) te klankborden over eerste inzichten. Bij een succesvolle opdracht is er ook nog eens uitzicht op een mooie baan.

Voor meer informatie neem dan contact met ons op via info@mitopics.nl of 0182-573211.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.