Legal awareness inhouse workshops

Regelmatig verzorgt Mitopics workshops gericht op het juridisch bewustzijn van voor u belangrijke medewerkers. De ervaring leert dat juridische rampen vaak ontstaan doordat contractdocumenten – die op zich goed in elkaar zaten – verkeerd worden gebruikt. Onze legal awareness sessies verzekeren dat uw mensen goed bekend zijn met voor hun functie belangrijke juridische kansen en valkuilen.

De legal awareness sessies van Mitopics zijn geschikt voor accountmanagers, inkopers, service managers, projectleiders en/of contract managers; wat kunnen zij wel / niet toezeggen aan klanten en leveranciers, wanneer en hoe moet je afspraken bevestigen, hoe ga je om met afwijkingen van gemaakte afspraken et cetera. Basiskennis van contractenrecht, intellectueel eigendomsrecht en privacyrecht is hiervoor cruciaal. Ervaren trainers van Mitopics staan er om bekend deze rechtsgebieden op vermakelijke wijze te vertalen naar praktische do’s en don’ts voor uw medewerkers. Bovendien komen al doende ook vaak verbeterpunten in contracten, SLA’s en bijbehorende processen aan de orde. Belangstelling?

Neem contact op met Lesley Broos

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.