Lezing op congres Grip op Contractmanagement

IIR organiseert het congres “Grip op Contractmanagement”  op woensdag 27 en donderdag 28 november 2013. Vanuit onze jarenlange ervaring met het opzetten en professionaliseren van contractmanagement, verzorgen wij met een klant een bijdrage.

Op deze conferentie zal op dag 2 in de plenaire zaal onze collega Rob Krassenberg samen met Norbert Derickx (Teammanager Leveranciersmanagement bij Coöperatie VGZ ) een lezing geven over “Grip op de keten krijgen en houden”.  Dit is een belangrijk onderdeel van regie. Deze dag wordt door IIR samen met NBCM en NEVI georganiseerd.  Wij zijn kennispartner van NEVI en actief lid van NBCM en IACCM, en verzorgen regelmatig trainingen (o.a. via Heliview) en ook in house workshops over het onderwerp. Het programma van de dag is te vinden op: IIR.nl

Voor meer informatie neemt u dan contact met ons op.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.