Vaste partners – maar hoe stuur je dan toch op innovatie?

Vaste samenwerkingspartners en leveranciers met meerjarige contracten geven mogelijkheden voor goede samenwerking. Maar hoe stimuleer en stuur je innovatie in de dienstverlening dan? Theo Bosselaers participeert in de PON-werkgroep innovatie.

In oktober 2012 heeft de vorige PON innovatie werkgroep haar werkzaamheden afgesloten met het presenteren van een boekje met de resultaten. Op basis van deze resultaten is een paper geschreven door Bart van der Linden en Theo Bosselaers en is een presentatie gegeven op een internationale wetenschappelijke conferentie.

Bart en Theo hebben een nieuwe werkgroep gestart die verder gaat met dit onderwerp. In de werkgroep ten minste outsourcers, service providers, advocaten en consultants. Op de eerste bijeenkomst waren veel bedrijven en organisaties vertegenwoordigd. Het doel van deze nieuwe werkgroep is het verder bespreken van praktijk cases en het delen van ervaringen. We willen lessen trekken uit deze cases (wat gaat goed, wat gaat fout) en zijn andere methoden wegen mogelijk c.q. wat is een mogelijke gewenste oplossing / werkwijze. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om vragen als:

  • Hoe stuurt klant het proces van idee naar uitrol?
  • Hoe stuurt leverancier het proces van idee naar uitrol?

In deze werkgroep brengen we onze ervaring en visie in. Heeft u interesse in het onderwerp of wellicht een concrete casus? Neemt u dan gerust even contact met ons op.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.