Gratis naar hét ERP-PLM event bij deelname aan Mitopics onderzoek

Op 5 november a.s. vindt het jaarlijkse ERP-PLM evenement plaats in Eindhoven, waar Richard Heijne den Bak namens Mitopics dagvoorzitter is. Daarnaast heeft Mitopics haar onderzoek naar de stand van zaken rondom ERP in de industrie aan het event gekoppeld. Deelnemers aan dit onderzoek kunnen wij een gratis congresticket aanbieden!

Het landschap van ERP is de laatste jaren veel in beweging en ook specifieke oplossingen voor de industrie hebben de laatste jaren veel ontwikkelingen doorgemaakt. Naast ERP worden er ook vaak nog andere software-oplossingen gebruikt, zoals PLM/PDM/ CAD/CRM en PCF, die moeten communiceren met de ERP-oplossing of zijn onderdeel van een ERP-suite. Om die reden is Mitopics een onderzoek gestart naar de stand van zaken rondom ERP in de industrie en de tevredenheid ervan anno 2013.

In tegenstelling tot de meest recente onderzoeken richt dit onderzoek zich niet op de leveranciers en de functionaliteiten van ERP-oplossingen, maar op de ervaringen en tevredenheid van de organisaties (producerende bedrijven) die er gebruik van maken. Met de resultaten van dit onderzoek is dus een benchmark mogelijk van de ervaringen met ERP-oplossingen in de verschillende industriebranches en welke factoren nu bijdragen aan de tevredenheid rondom ERP-oplossingen.

Omdat wij samenwerken met Mikrocentrum, dat op 5 november hét jaarlijkse ERP-PLM Event organiseert in Eindhoven, willen beide partijen het onderzoek en het evenement met elkaar verbinden. Om die reden zal Mikrocentrum gratis kaarten (t.w.v. €45,-) beschikbaar stellen voor respondenten namens gebruikersorganisaties die de vragenlijst volledig invullen. Wilt u de waardevolle resultaten ook krijgen én gratis naar het ERP-PLM event op 5 november a.s., vul dan vragenlijst via deze link.

Deze aanbieding geldt uitsluitend voor afnemers van ERP oplossingen (dus niet voor ERP-leveranciers en consultants).

Voor meer informatie over dit onderzoek, het ERP-PLM event of ERP oplossingen, kunt u contact met ons opnemen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.