Mitopics begeleidt ZOwonen bij uitbesteding IT-beheer

Woningbouwcoöperatie ZOwonen heeft, met behulp van Mitopics, het beheer van IT-infrastructuur uitbesteed aan ICT-dienstverlener ITSN. Mitopics heeft een adviserende en coördinerende rol in de selectie en contractering van de nieuwe leverancier gespeeld.

Doelstellingen om de bestaande IT-afdeling te ontlasten op het gebied van operationeel beheer worden hiermee behaald. Hierdoor kan de IT-afdeling zich concentreren op applicatiebeheer en IT-innovaties. Naast het overnemen van het beheer van de huidige IT-infrastructuur, heeft ZOwonen tevens opdracht gegeven om de huidige IT-infrastructuur op een aantal punten te vernieuwen. Zo zullen onder andere Citrix en RES-software naar de laatste gangbare versie worden gemigreerd. Daarnaast zal ITSN voor ZOwonen de installatie van Microsoft SharePoint 2013 realiseren.

ZOwonen is een woningbouwcoöperatie met ongeveer 150 medewerkers. Het hoofdkantoor van is gevestigd in Sittard. In totaal zijn ruim 14.000 woningen in het bestand van ZOwonen opgenomen. Verhuur en verkoop van woningen vindt onder andere plaats in de gemeenten Beek, Brunssum, Echt-Susteren, Onderbanken, Schinnen en Sittard-Geleen.

Mocht u meer willen weten over dit traject of uitbesteding van beheerdiensten? Neem dan contact met ons op via info@mitopics.nl of 0182-573211.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.