Hoe tevreden is de gebruiker met contractmanagementsoftware?

Contractmanagement krijgt de laatste jaren steeds meer de aandacht die het verdient. We zien dan ook dat veel organisaties hun contractmanagement proberen te professionaliseren, o.a. door middel van het aanschaffen van contractmanagementsoftware. Echter, omdat het vaak voorkomt dat organisaties het nog lastig blijken te vinden om helder te definiëren wat men precies nodig heeft, ziet men vaak door de bomen het bos niet meer.

Mitopics voert in samenwerking met NEVI twee onderzoeken uit door middel van:

  • Een online vragenlijst over tevredenheid onder gebruikers van contractmanagementsoftware
  • Een online vragenlijst voor het verzamelen van leveranciersinformatie

Het doel van beide onderzoeken is een stap voorwaarts te maken in de ontwikkeling en verbetering van contractmanagement als vakgebied en een impuls te geven aan de dialoog tussen gebruiker en leverancier van contractmanagementsoftware. Door middel van de twee onderzoeken krijgen we inzicht in:

  • De verschillende oplossingen in de markt
  • De tevredenheid van gebruikers van contractmanagementsoftware

Met de resultaten kunnen organisaties een vergelijking maken hoe en in welke mate men gebruik maakt van contractmanagementsoftware, wat de succesfactoren zijn en waar men (on)tevreden is met de oplossing.Daarnaast wordt het bos van contractmanagementtools overzichtelijker wordt door “het net op te halen” onder leveranciers. Zo kan men, indien nodig en gewenst, zich gerichter kan oriënteren op de mogelijkheden in markt.

De eerste resultaten van het onderzoek zullen worden gepresenteerd tijdens de Contractmanagementdag op 13 maart 2014, georganiseerd door NEVI. Meer informatie hierover op www.contractmanagementdag.nl of via www.nevi.nl. Indien u aan het onderzoek deelneemt dan ontvangt u het eindrapport waarin beide onderzoeken zijn opgenomen.

Start de enquête

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.