Groot onderzoek naar tevredenheid met contractmanagementsoftware

In samenwerking met NEVI doet Mitopics onderzoek naar de tevredenheid met contractmanagementsoftware onder inkopers en contractmanagers. Spiegel uw gebruik en ervaringen met contractmanagementsoftware aan die van ruim 200 inkopers en contractmanagers die al meedoen aan het onderzoek!

Contractmanagement dag 2014
De resultaten van het onderzoek zullen door Mitopics worden gepresenteerd op de Contractmanagement dag 2014 van 14 maart a.s. Deze dag, georganiseerd door NEVI, staat in het teken van het vakgebied van contractmanagement naar een hoger niveau te brengen.

Het onderzoek
Om een impuls te geven aan de dialoog tussen gebruikers en leveranciers van contractmanagementsoftware is Mitopics het onderzoek gestart om zo inzicht te geven in:

  • De tevredenheid van gebruikers met contractmanagementsoftware
  • De verschillende oplossingen in de markt

Met de resultaten kunnen organisaties het gebruik en de tevredenheid van hun contractmanagementsoftware spiegelen aan andere organisaties en wat de succesfactoren zijn. Daarnaast wordt het bos van leveranciers van contractmanagementsoftware overzichtelijker door “het net op te halen” onder leveranciers. Zo kan men, indien nodig en gewenst, zich gerichter kan oriënteren op de mogelijkheden in markt.

Wilt u als gebruiker deelnemen aan het onderzoek? Doe dan hier mee!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.