Mitopics maakt rondje langs de ERP velden

Altijd al benieuwd geweest naar de verschillende ERP-oplossingen en welke voor uw bedrijf wellicht interessant zijn? Schrijf u dan nu in voor de gratis ERP-tour en ervaar het zelf.

Bewezen oplossingen voor branche-specifieke eisen en wensen
Om u goed voor te bereiden op een mogelijke ERP vernieuwing organiseert Mitopics gratis eindemiddagdemo’s van bewezen oplossingen van ERP-leveranciers. De demo’s staan onder leiding van Mitopics, waarbij er gericht wordt stilgestaan bij specifieke functionaliteiten en eigenschappen van de ERP-oplossing en -partner. De demo’s zijn interessant voor handelsbedrijven, productiebedrijven, servicebedrijven en projectorganisaties

Tijdens de demo’s wordt concreet gekeken naar:

  • Standaard functionaliteit van de oplossing, inclusief door de partner branche-specifieke ontwikkelde functionaliteit
  • De wijze waarop en de impact van de uit te voeren implementatiewerkzaamheden voor rapporten en formulieren (output)
  • De technische aspecten voor het beheren van de oplossing

Vrijblijvende kennismaking
Afhankelijk van uw behoefte kunt u zich vrijblijvend voor één of meer demo’s aanmelden. Zo kunt u vrijblijvend kennismaking met oplossingen als SAP All-in-One (voor productie en handel), SAP Business-by-Design, Microsoft Dynamics Navision en Axapta (voor productie en handel), Exact, Infor, Epicor, IFS, Isah, Netsuite, en Trimergo.

De ERP-tour start op 20 februari a.s. met de demonstratie bij Trimergo. Voor inschrijven en meer informatie, zie www.mitopics.nl/erptour.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.