Mitopics presenteert onderzoeksresultaten CM-tooling op Contractmanagementdag NEVI

Op de Contractmanagementdag van de NEVI (thema “Taking Contractmanagement to The Next Level”), presenteren we gebruikservaringen met CM-tooling. Ook belichten we contractmanagement vanuit juridisch perspectief. Deelname is nog mogelijk.

Op dit event op 13 maart 2014 (Jaarbeurs Utrecht) wordt middels lezingen en interactieve sessies ingegaan op een groot aantal facetten om contractmanagement verder te professionaliseren, door het anticiperen op veranderingen en leren van ervaringen. Aspecten als trends, relatie- en leveranciersmanagement en netwerken staan centraal. Naast praktijkcases en nieuwe kennissen ontmoeten, krijgt u handvaten om contractmanagement in uw organisatie naar een hoger plan te brengen.

Mitopics zal in een plenaire lezing de resultaten uit het i.s.m. NEVI uitgevoerde onderzoek naar IT-tooling presenteren. Het onderzoek geeft inzicht in het gebruik van contractmanagementsoftware en de wensen daarbij. Daarbij komen zowel de oplossingen in de markt als de tevredenheid van gebruikers en het gebruik van contractmanagementsoftware aan de orde.

Bij onze lezing over het juridisch perspectief gaat het om hoe je slimme en werkbare afspraken maakt. Immers, een geschilsituatie kost meer geld dan een goed contract. In deze sessie geeft mr. Eduard Lievens veel praktijkvoorbeelden langskomen. Hij is al meer dan vijfentwintig jaar IT-jurist (als advocaat, bedrijfsjurist, arbiter, mediator en consultant).

Er zijn al meer dan 200 aanmeldingen voor deze dag, waardoor hij al volgeboekt was, maar waarschijnlijk wordt extra capaciteit gecreëerd en is aanmelden weer mogelijk. Voor het programma en inschrijving kunt u hier terecht.

Voor meer informatie over onze lezingen, het onderzoek of de contractmanagementdag kunt u contact opnemen met Richard Heijne den Bak.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.