“Contract Management Dag – The Next Level” groot succes

De Contract Management Dag van NEVI deze maand was met meer dan 300 deelnemers een overweldigend succes. Veel deelnemers zoeken een volgende stap. Een CM scan maakt duidelijk waar u staat en wat de slimste vervolgacties zijn.

Op 13 maart organiseerde NEVI in Supernova een zeer geslaagd congres, met veel inspirerende sprekers. Meer dan 300 deelnemers volgden sessies en deelden hun ervaringen!

Zelf verzorgden we twee bijdragen: Richard Heijne den Bak presenteerde het onderzoek naar gebruik van CM-tooling (zie een specifiek stuk in deze nieuwsbrief), Eduard Lievens verzorgde een sessie over juridisch wetenswaardigheden, zoals een slimme overeenkomst en het managen ervan, en ook welke spelregels gelden voor klachten naar leveranciers.

De dag bruiste van mogelijkheden en best practices, en veel organisaties die op zoek waren naar ideeën voor verdere invoering of uitnutting van CM. Of die zich afvroegen welke stappen voor hen echt zinvol zijn. Dat, gecombineerd met de kernachtige titel van de dag (“The Next Level”) benadrukt het belang een beeld te hebben op welk level CM in je organisatie eigenlijk staat.

We hebben daarom onze CM volwassenheidsmodellen weer eens erbij gepakt en deze geactualiseerd. Deze geven de diverse aspecten van CM en de verschillende niveaus van volwassenheid aan (in een overzichtelijke matrix). Het is altijd erg verhelderend te zien wat u al wel en wat nog minder in uw organisatie geregeld hebt, ook omdat dan meteen logisch vervolg blijkt.

Wilt u ook een beeld voor uzelf of naar the next level? Middels een korte scan kunnen we u inzichtelijk maken waar u staat en wat slimme vervolgstappen kunnen zijn. Neemt u gerust voor meer info contact op met Reinold van Bruggen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.