Contractmanagementsoftware beperkt ingezet, gastcolleges op Saxion Hogeschool, promotie Lesley Broos en meer

In onze vandaag verzonden Kennis Update nieuwsbrief nr. 26 leest u meer over afronding van contractmanagementsoftware onderzoek, gastcolleges verzorgd door Mitopics, promotie van Lesley Broos en andere, zie verder hieronder.

 • Echte contractmanagementsoftware beperkt ingezet
  Tijdens de Contract Management Dag 2014 van NEVI presenteerde Mitopics de eerste resultaten van het onderzoek naar tevredenheid onder gebruikers van contractmanagementsoftware. Deze geven duidelijk aan dat er werk aan winkel is voor leveranciers.
 • Mitopics verzorgt gastcolleges pakketselectie op Saxion Hogeschool
  Om zich goed voor te bereiden op toekomstige werkzaamheden volgden ruim 45 studenten Business IT & Management gastcolleges van Mitopics over het succesvol uitvoeren van IT-selectie en IT-implementatie.
 • Lesley Broos is gepromoveerd
  Op 5 februari jl. is Lesley Broos, Mitopics’ senior IT-jurist, gepromoveerd aan de Universiteit Twente.
  Hij heeft op die dag zijn proefschrift succesvol verdedigd ten overstaan van een commissie van zeven professoren in onder meer telecommunicatierecht, Europees recht, publiekrecht, innovatie, technologieregulering en rechtstheorie.
 • Beslaglegging op data in de cloud voor bewijsdoeleinden eenvoudiger
  De Hoge Raad oordeelde recentelijk dat het beslag op digitale bestanden opgeslagen bij een derde, voor versterking van bewijspositie, mogelijk is.
 • “Contract Management Dag – The Next Level” groot succes
  De Contract Management Dag van NEVI deze maand was met meer dan 300 deelnemers een overweldigend succes. Veel deelnemers zoeken een volgende stap. Een CM scan maakt duidelijk waar u staat en wat de slimste vervolgacties zijn.
 • Actueel aanbod trainingen

Wilt u ook op de hoogte blijven van de actuele ontwikkelingen op het gebied van IT, meld u zich dan aan op onze maandelijkse Kennis Update nieuwsbrief.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.