Lesley Broos is gepromoveerd

Op 5 februari jl. is Lesley Broos, Mitopics’ senior IT-jurist, gepromoveerd aan de Universiteit Twente.

Hij heeft op die dag zijn proefschrift succesvol verdedigd ten overstaan van een commissie van zeven professoren in onder meer telecommunicatierecht, Europees recht, publiekrecht, innovatie, technologieregulering en rechtstheorie.

Het proefschrift met als titel ‘Publieksvriendelijk’ versnellen van innovatie in netwerksectoren bevat een exploratie van wetstechnische mogelijkheden ter bevordering van innovatie in de telecomsector, met behoud van de bescherming van publieke belangen.

Lesley zet na het behalen van deze academische mijlpaal zowel zijn Mitopics-werk als zijn nevenaanstelling op Universiteit Twente als universitair docent Business law & technology met veel gedrevenheid voort.

Voor meer informatie over het uitgevoerde promotieonderzoek kunt u contact opnemen met Lesley Broos.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.