Theo Bosselaers gecertificeerd door IACCM op Expert level

Recent is Theo Bosselaars, een van onze Contract management professionals, door de toonaangevende wereldwijde IACCM op het hoogste niveau gecertificeerd.

Al jaren participeert Mitopics actief in de IACCM (International Association for Contract and Commercial Management). Met bijna 29000 leden, verdeeld over ruim 11500 organisaties in 157 landen is dit een unieke, toonaangevende organisatie.

De IACCM biedt voor ervaren professionals de internationale training en het skills assessment programma van IACCM. Deze leergang bestaat uit meer dan 30 modules, een case en bijbehorende toetsen. De doelen van deze leergang zijn onder andere het begrijpen van de contract management lifecycle met de bijbehorende elementen van iedere fase, het kunnen opstellen van, onderhandelen over en managen van  contracten met bijbehorende skills, het kunnen omgaan met belangrijke nationale en internationale juridische zaken, risico’s, financiën en planning, etcetera. Theo is de tweede professional binnen Mitopics die op het hoogste Expert is gecertificeerd, en hij is erg enthousiast over de hoogwaardige leergang.

Om u wat meer gevoel te geven bij de activiteiten van de IACCM zullen u de komende tijd met enige regelmaat attenderen op events en nieuws van de IACCM.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot ons

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.