JPO-Symposium 2014: Privacyrecht in de Praktijk – High Tech, Privacy Check?

Op woensdagmiddag 18 juni 2014 organiseert het Juridisch Platform Oost (JPO) een symposium over Privacyrecht in het licht van de toenemende, technologiegedreven mogelijkheden om informatie te verzamelen en te delen over ons privéleven. Lesley Broos verzorgt een bijdrage daaraan.

Onze collega mr. dr. Lesley Broos (universitair docent business law & technology aan Universiteit Twente en tevens senior IT-juridisch consultant Mitopics) zal een inleiding verzorgen over privacyrecht versus veiligheid en openbare orde. Daarnaast zijn eraast bijdragen van onder meer Prof. mr. dr. Michiel Heldeweg (hoogleraar Law, Governance & Technology aan Universiteit Twente), prof. dr. Ronald Leenes (hoogleraar regulering door technologie Tilburg University) en diverse andere privacyrecht-specialisten.

Het symposium is bedoeld voor juristen of personen professioneel actief in een juridische omgeving of met juridische vraagstukken. De behandeling van het thema Privacyrecht in de Praktijk is bedoeld om een breed juridisch geïnteresseerd publiek een beeld te geven van de uitdagingen waarvoor onze privacy staat tegenover nieuwe technische systemen en daarover met elkaar van gedachten te wisselen.

De toegang tot het symposium is gratis, wel is voorafgaande aanmelding via de JPO-website noodzakelijk. Op deze site vindt u tevens de verdere details over deze conferentie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.