Onderzoek gestart naar rol SLA in samenwerkingsverbanden

ICT-samenwerkingen tussen organisaties is in de overheid en de zorg zeer actueel. Wij zijn een onderzoek gestart naar de rol van SLA’s daarin. Onze afstudeerder van de TU/e zoekt nog deelnemers voor interviews en de web enquête, welke we belonen met korting op onze SLA-training.

Samenwerking op ICT-gebied komt de laatste tijd steeds vaker voor bij overheid en in de zorg. Deels uit overtuiging en visie, soms ook door noodzaak of bezuinigingen. Slimme samenwerking biedt kansen om dienstverlening van de overheid of verlenen van zorg efficiënter en beter te maken.

Maar daarbij komen ook allerlei puzzels boven, waar we regelmatig proberen een handje te helpen, bijvoorbeeld vragen rond licenties en privacy, of het gezamenlijk aanbesteden. SLA’s spelen ook een belangrijke rol. Het onderzoek richt zich met name op deze component. Het wordt mede uitgevoerd door afstudeerder Erik de Vries, als onderdeel van de master Innovation Management aan de Technische Universiteit Eindhoven, met als supervisor dr. ing. J.P.M. Wouters, van de faculteit Industrial Engineering & Innovation Sciences.

Als u betrokken bent geweest in een dergelijk samenwerkingsverband, en heeft u regelmatig te maken met SLA’s of er in ieder geval ervaring mee, dan stellen we het zeer op prijs als u wilt bijdragen door invullen van een korte web enquête of mogelijk een interview. Uiteraard worden alle gegevens strikt vertrouwelijk behandeld. De onderzoeksresultaten worden na afloop met de geïnteresseerden gedeeld tijdens een best-practices sessie en/of per mail.

Bent u mogelijk bereid tot invullen van een korte enquête of een interview, klik dan hier, dan ontvangt u nader bericht. Alle deelnemers krijgen van ons korting op één van de komende compleet verzorgde 2 daagse SLA trainingen, die we voor Heliview verzorgen.

Voor meer info kunt u contact opnemen met Erik de Vries of Reinold van Bruggen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.