Mitopics aanwezig op Business Software Event 2014

Op 7 oktober 2014 brengt het jaarlijkse event rondom ERP en PLM de laatste ontwikkelingen rond ERP en PLM software, productiebesturing, voorraadbeheer en logistiek, met als thema Industrie 4.0: smart manufacturing en samenwerking met klanten en partijen in de keten. Mitopics verzorgt een lezing met haar klant FN-Steel.

Dit unieke congres met uitgebreide expositie biedt managers en (potentiële) gebruikers van ERP software een inspirerende en informerende dag. Aan de orde komen ERP, PDM/PLM, BI, CRM, PCF, SCF, planningssoftware, voorraadbeheer, MES, CAD, CAM etc. en de integratie daartussen in een uitgebreid congres met diverse lezingen, workshops en interactieve rondetafelsessies (klik hier voor het programma). Daarnaast is er een uitgebreide expositie van 50 specialistische bedrijven.

Naast aanwezig te zijn met een stand verzorgt Mitopics ook een lezing met FNSteel: “ERP selecteren: zelf doen of laten adviseren?” door Matthijs van der Schoot Manager Technology & Innovation.
FNsteel produceert in een moderne walserij en state-of-the-art draad bewerkingscentrum onbehandeld en behandelde walsdraad en getrokken draad. FNsteel producten worden gebruikt in de automobielindustrie, de bouw en machinebouwindustrie. Het ICT-systeemhart is TXBase, naast o.a. een MES-systeem en het planningspakket Quintiq. Mede gezien ervaringen met eerdere pakketselecties en implementatietrajecten heeft FNsteel voor de voorgenomen vervanging van TXBase een externe adviseur (Mitopics) geselecteerd. De lezing gaat in op de lessons learned met pakketselectie- en implementatietrajecten, de overwegingen bij de keuze van het externe adviesbureau en het verloop van het selectietraject, dat op 5 juni jl. is gestart.

Mocht u meer willen weten over dit congres, het willen bezoeken of meer willen weten over onze dienstverlening neemt u dan contact op met Richard Heijne. Voor geïnteresseerde relatie hebben we nog enkele gratis toegangskaarten.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.