Helpt u ons aan een nieuwe collega?

Wegens groeidoelstellingen, inhoudelijke ambities en een goed gevulde orderportefeuille zoeken wij nadrukkelijk nieuwe collega’s. Kent u iemand die bij ons past? Wij waarderen uw tips!

Vanuit een groeidoelstelling voor dit jaar en komende jaren, en ambities in het verder uitbouwen van onze expertise en dienstverlening zijn wij op zoek naar ambitieuze hoogwaardige nieuwe collega’s. Door het vertrouwen van onze klanten, hebben wij gelukkig ook de daarbij benodigde portefeuille van prachtige opdrachten.  Meer informatie over de mensen die wij zoeken en de profielen, is te vinden op onze website.

U kent ons als bureau, dus begrijpt welk type werk wij doen en kent onze stijl van werken. Wellicht heeft u iemand in uw netwerk, die een baan zoeken of wellicht een baan heeft, maar toe is aan een nieuwe uitdaging, die wij kunnen bieden.

Mocht u een tip hebben voor ons of voor iemand uit uw netwerk, waarderen wij dat zeer! Als u twijfelt of iemand informeel met ons wil overleggen, kan dat natuurlijk altijd. Voor vragen kunt u bellen (0182-573211) of mailen naar Reinold van Bruggen.

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.