Uitnodiging voor SaaS4Channel event 2 april in Delft

Op 2 april bent u welkom op het 6e SaaS4Channel evenement in Delft, met veel best practices van en inspiratie voor partijen die business doen in de Cloud. Als kennispartner hebben we nog enkele toegangskaarten beschikbaar.

SaaS4Channel is een active business community voor partijen die business doen in de Cloud. Het event zal dit jaar plaatsvinden op 2 april in het hoofdkantoor van Exact in Delft.

Het thema dit jaar is ‘is grootte de enige onderscheidende factor in de cloud’. Dit thema zal zoals in een interactief programma vanuit diverse perspectieven worden belicht. Het programma begint om 14:00 uur met een aantal Cloudpitches van jonge, innovatieve cloudbedrijven op zoek naar partners, gevolgd door presentaties van AWS, EMC en Exact en paneldiscussies met o.a. DutchCloud en HP. Terugkerend thema: Hoe kun je accelereren in de cloud zonder de grootste te zijn. En als je de grootste bent, wat kun je dan betekenen voor partners in je ecosysteem zodat ook zij kunnen accelereren. Tijdens de pauze, borrel en diner kunt u kennismaken met bekende partners en is er ruimte om te netwerken.

Wij zijn al jaren kennispartner op het gebied van juridische aspecten van SaaS en Cloud, en zullen met een stand aanwezig zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons via info@mitopics.nl of 0182-573211.

U kunt zich via deze link registreren (bel of mail ons voor een kortingscode)

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.