Ontmoet ons op Overheid 360° op 22 en 23 april

Op 22 en 23 april zijn we aanwezig met een stand op Overheid 360°. Graag informeren we u daar over hoe we het succes van ICT-projecten kunnen borgen met slimme aanbesteding en contractbeheersing.

Jaarbeurs Overheid 360° speelt in op actuele ontwikkelingen, met als doel professionals binnen de overheid te helpen oplossingen te vinden voor een optimale informatievoorziening en integrale bedrijfsvoering. 

Mitopics begeleidt overheidsinstellingen, zoals ministeries, provincies en gemeenten, maar ook allerlei aanverwante organisaties bij succesvolle ICT-projecten. Dit begint bij slimme aanbesteding. Zowel de huidige aanbestedingsregels als de beoogde wijzigingen daarin, bieden ruime mogelijkheden om voor beheersbare en succesvolle inkoop en opdrachtverlening. Het rapport Elias pleitte niet voor niets voor betere toepassing van de mogelijkheden van de regels. Sinds de start van het Europees aanbesteden, in 1993, zijn wij specialist in Europese aanbesteding van ICT. Tevens speelt functioneel contracteren en slimme contractbeheersing een cruciale rol in het tot een succes maken van ICT-projecten. Mitopics heeft een kader met principes en uitgangspunten ontwikkeld dat inmiddels medebepalend is voor de goede uitvoer van ICT-projecten bij overheidsinstellingen.

Graag delen we op de beurs onze zienswijze en denken we mee hoe u uw IT-projecten beter in de grip kunt houden. U kunt ook contact opnemen met Roeland de Bruin.

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.