Even voorstellen: Barbara van der Donk

Per 1 mei 2015 ben ik bij Mitopics werkzaam in het juridisch team als Senior juridisch consultant. Vanuit deze rol wil ik bedrijven en overheid met juridische raad en daad, deskundig en pragmatisch bijstaan.

Werken bij Mitopics betekent voor mij werken bij een gerenommeerd, multidisciplinair kantoor; zowel op bedrijfskundig, technisch als IT-juridisch vlak wordt professioneel advies gegeven in IT-trajecten.

Ik heb inmiddels zo’n 22 jaar werkervaring op het gebied van IT-recht en contractenrecht. Dit vanuit alle ‘kanten’ bezien; opdrachtgever, leverancier, overheid, bedrijfsleven. Mijn vorige baan was bij CGI (voorheen Logica). Ik was daar advocaat / senior legal counsel en Manager Legal voor CGI Nederland. Daarvoor was ik werkzaam als advocaat bij Landwell (het advocaten en notarissenkantoor van PwC) in de sectie IT en intellectueel eigendomsrecht en nog eerder ben ik bedrijfsjurist geweest bij IT bedrijven RCC en Icim.

Mijn expertise (en passie) is gelegen in algemeen contractenrecht, IT-contracten in de meest brede zin van het woord (zowel inkoop als verkoop), overig IT-recht, IT-juridische audits, claimafhandeling. Rechtsgebieden waarop ik ook veel werkzaam ben is intellectueel eigendomsrecht in relatie tot IT, privacy, aanbestedingsrecht. Verder heb ik enige ervaring met juridisch compliancy werk en het coördineren van herstructurering van vennootschappen, en M&A. Deze expertise kan ik zeker goed gebruiken bij de diversiteit van opdrachten bij Mitopics.

In privétijd ga ik graag hardlopen en in vakanties graag zeezeilen. Ik houd van architectuur en theater, concerten en lezen. Gezellig eten met familie of vrienden ben ik ook zeker voor te porren.

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.