Mitopics host Inspirerende IACCM meeting Over CM tooling en Big data en CM

Op 10 december was Mitopics gastheer van een drukbezochte IACCM meeting over het gebruik van Contractmanagement tooling en de mogelijkheden van Big Data voor Contractmanagement. De sheets zijn inmiddels voor IACCM leden beschikbaar.

Diane Kilkenny, director Europe & Africa van IACCM, sprak als eerste de ruim 40 gasten toe, en gaf een prachtige overview van de recente ontwikkelingen, de verwachtingen en plannen voor het komend jaar van IACCM (International Association of Commercial and Contract Management, www.iaccm.com met 34.000 leden in 160 landen).

Ir. Reinold van Bruggen (directeur Mitopics) gaf een presentatie over het gebruik van contractmanagement tooling, op basis van diverse onderzoeken. IACCM research toont aan dat meer dan 60% van haar leden contractmanagement software heeft geïmplementeerd, maar dat in minder dan 30% van de bedrijven een brede adoptie daarvan heeft plaatsgevonden. Reinold schetste ook de innovatieve mogelijkheden van moderne tooling die de efficiency en toegevoegde waarde van contractmanagement in organisaties vergroten.

Dr. Peter Beijer (Hewlett Packard Enterprise – Chief Technologist and Big Data Leader NL) gaf een boeiende presentatie over Big Data en de impact voor contractmanagers. Samen met de aanwezigen ontstond een beeld hoe de technologische mogelijkheden met Big Data het landschap van het managen van contracten gaat veranderen.

Na afloop was er bij het buffet dus gespreksstof genoeg. Voor de leden van de IACCM zijn de sheets inmiddels op de website beschikbaar. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met IACCM en Reinold van Bruggen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.