Mitopics In-house trainingen

Naast de reguliere adviespraktijk worden de consultants van Mitopics geregeld gevraagd voor het verzorgen van opleidingen en trainingen, binnen zowel bestaande opleidingsconcepten als ook bij bedrijven (zoals recent de NVM) in huis.

Mitopics mocht in de afgelopen periode onder meer voor de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) meerdere in-house trainingsdagen geven omtrent het inkopen van ICT en contractmanagement. Andere onderwerpen waar Mitopics regelmatig voor wordt benaderd zijn bijvoorbeeld privacy in de ICT-praktijk, Service Level Agreements, en onderhandelen en contracteren van IT-vernieuwing. Voor meer informatie over in-house trainingen van Mitopics kunt u contact opnemen met Roeland de Bruin.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.