Mitopics druk op zoek naar nieuwe collega’s – € 1000 tipgeld!

Gezien onze groeidoelstellingen en inhoudelijke ambities en dankzij veel vertrouwen van onze opdrachtgevers, zijn we hard op zoek naar nieuwe collega’s. Kent u iemand die bij ons zou passen? Wij belonen een succesvolle tip graag!

Vanuit onze groeidoelstelling voor dit jaar en komende jaren, en ambities in het verder uitbouwen van onze expertise en dienstverlening zijn we op zoek naar ambitieuze hoogwaardige nieuwe collega’s. Door het ruime en structurele vertrouwen van onze klanten, hebben we gelukkig ook de daarbij benodigde portefeuille van prachtige opdrachten. Meer informatie over de mensen die we zoeken en de profielen, is te vinden op onze website.

U kent ons als bureau, dus begrijpt welk type werk we doen en kent onze stijl van werken. Wellicht heeft u iemand in uw netwerk, die een baan zoeken of wellicht een baan heeft, maar toe is aan een nieuwe uitdaging, die wij kunnen bieden.

Mocht u een tip hebben voor ons of voor iemand uit uw netwerk, waarderen we dat zeer en belonen we iedere succesvolle tip graag met € 1000.

Als u twijfelt of iemand informeel met ons wil overleggen, kan dat natuurlijk altijd. Voor vragen kunt u bellen (0182-573211) of mailen naar Reinold van Bruggen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.