Toegangskaarten Contractmanagement dag 17 maart

Als kennispartner van NEVI zijn we aanwezig met stand en als spreker op de Contractmanagement Dag 2016 op 17 maart aanstaande. Daardoor kunnen we enkele van onze relaties korting bieden op toegangskaarten.

De jaarlijkse Contractmanagementdag van Nevi op 17 maart in de Jaarbeurs in Utrecht (Supernova), staat deze keer in het teken van “Sturen op resultaat”. Met een gemengd programma met veel praktijkverhalen, biedt dit drukbezochte congres (vorig jaar > 300 bezoekers) al jaren een veel inspiratie en bruikbare input voor contractmanagers.

Wij verzorgen de bijdrage “Sturen op resultaat – als het juridisch spannend wordt …”. Deze interactieve sessie geeft handvatten uit belangrijke jurisprudentie rond dit thema. Uit beeldende praktijkcasussen blijkt wat je als contractmanager beter wel & niet kunt doen voor het borgen van resultaat. Inclusief enkele tips om slim met de aanbestedingsregels om te gaan bij ICT-projecten. Deze sessie wordt verzorgd door onze collega’s mr. Roeland de Bruin LLM (assistant professor/researcher Universiteit Utrecht en IT-jurist bij Mitopics) en Ir. Richard Heijne den Bak (Senior adviseur en NEVI-trainer ICT-aanbestedingen).

Wilt u dit congres bijwonen? We kunnen een aantal van onze relaties 25% korting bieden op de deelname (op ledenprijs 229 of niet-ledenprijs 329). Hiervoor kunt u contact opnemen met ons secretariaat.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.