Mitopics krijgt raamovereenkomst Inkoopdienstverlening van het Rijk

Mitopics heeft als onderaannemer van significant de raamovereenkomst Inkoopdienstverlening van Het Rijk gegund gekregen. Het betreft perceel  5 waarin voor de gehele breedte van inkoopadvisering op resultaatbasis opdrachten kunnen worden gegund.   De andere percelen betreffen detacheringsvragen. Mitopics zal in de samenwerking met Significant de ICT gerelateerde inkoop en uitbestedingsopdrachten oppakken.

Wij zijn er trots op dat wij samen met Significant en Inkopenvoor de komende jaren mogen bijdragen aan verdere inkoopprofessionalisering van het Rijk met strategische, tactische en operationele inkoopadvisering op ICT. Wilt u meer weten over onze diensten voor overheden en ICT-aanbestedingen neemt u dan gerust contact op met Richard Heijne den Bak r.heijne@mitopics.nl.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.