Even voorstellen: Joost Lucassen

Per 1 mei 2016 ben ik bij Mitopics werkzaam in het vernieuwingsteam. Vanuit deze rol zal ik bedrijven adviseren bij vraagstukken omtrent het vernieuwen en vervangen van IT diensten en producten. 

Werken bij Mitopics betekent voor mij werken bij een gerenommeerd, multidisciplinair kantoor; zowel op bedrijfskundig, technisch als IT-juridisch vlak wordt professioneel advies gegeven bij IT-vraagstukken. Ik ervaar Mitopics als een compacte organisatie met zeer ervaren collega’s waar iedereen elkaar goed kent waardoor een waardevolle pool van kennis beschikbaar is. Dit maakt dat adviezen van zeer hoog niveau zijn en dat vraagstukken vanuit meerdere invalshoeken belicht worden.

Zelf heb ik inmiddels meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van advisering bij IT vernieuwingsvraagstukken, vaak in combinatie met Europees Aanbesteden. Deze combinatie maakt dat ik zeer goed thuis ben in relevante regelgeving, ontwikkelingen bij opdrachtgevers en ontwikkelingen in de IT markt. Ik heb in de afgelopen jaren geadviseerd bij een groot aantal IT vernieuwingsvraagstukken waarbij dit in die tijd verschoven is van het daadwerkelijk aanschaffen van producten naar het afnemen van (cloud) diensten. 

Privé mag ik graag een stukje hardlopen, een rondje fietsen of een avondje tennissen, daarnaast heb ik een gezin met twee opgroeiende kinderen dat natuurlijk de nodige tijd vraagt.

In de komende tijd hoop ik leuke projecten te kunnen doen en mij verder te kunnen ontwikkelen om zo bij te dragen aan de ontwikkeling die Mitopics in de afgelopen ruim 20 jaar heeft doorgemaakt. 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.