Even voorstellen: Paul van Deursen

Per 9 mei 2016 ben ik bij Mitopics werkzaam in het vernieuwingsteam als  IT-consultant.

Na mijn Master of Business Administration was ik vastberaden het consultancy vak in te gaan. Ik heb mijn eerste ervaring op dit gebied opgedaan bij een firma die zich bezighield met e-Procurement. Vanuit hier groeide mijn interesse in IT en ben ik gaan solliciteren naar een rol in de IT-consultancy. Bij Mitopics vond ik de omgeving die ik zocht; werken bij Mitopics betekent voor mij werken bij een organisatie die staat voor kwaliteit. Deze kwaliteit is niet alleen zichtbaar in de adviezen maar komt ook naar voren in de selectieprocedure en het inwerkprogramma.

Ik zie er een uitdaging in de beste oplossingen te vinden voor een klant door het vraagstuk van meerdere kanten te bekijken en grondig het aanbod van leveranciers te vergelijken. Daarbij geeft het contact met de verschillende belanghebbenden me energie en geniet ik van de afwisseling die geboden wordt door de diversiteit aan klanten en opdrachten.

Privé vind ik het leuk om te sleutelen aan fietsen, auto’s en elektrische apparaten, vooral als het geen alledaagse problemen zijn. Het geeft me veel voldoening om uiteindelijk de oorzaak van een probleem te vinden en iets te kunnen repareren i.p.v. het af te danken. Verder ben ik altijd in voor een avondje met vrienden en goede gesprekken.

De komende tijd verwacht ik mijn consultancy ervaring verder te verbreden en bij te dragen aan de groei van Mitopics.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.