Klantcase: ArcelorMittal Projects succesvol begeleid in vernieuwing IT-omgeving

Onlangs heeft Mitopics ArcelorMittal Projects (AMP), projectorganisatie van ’s werelds grootste staalproducent ArcelorMittal – tevens de grootste damwandfabriek ter wereld, met veel plezier mogen begeleiden naar een volgende stap in de professionalisering van haar IT-omgeving. Door een zorgvuldige selectie van softwarepakket en implementatiepartner, en door het in een goede sfeer maken van duidelijke contractuele afspraken, is de basis gelegd voor succesvolle vernieuwing van onder meer het Enterprise Resource Planning (ERP) systeem.

AMP besefte reeds in een vroeg stadium dat het verstandig is om de selectie, onderhandeling en het contracteren te laten uitvoeren door Mitopics. Voor de specialisten van Mitopics is dit dagelijks werk, waardoor een dergelijk traject sneller en toch zorgvuldiger kan worden doorlopen. Mitopics’ ervaring uit talloze andere projecten lees je duidelijk terug in de door hen opgestelde RfI’s, RfP’s en IT-contracten.

Het is echter niet alleen de inhoud die telt. AMP heeft ervaren dat de goede sfeer waarin de onderhandelingen verliepen duidelijk hebben bijgedragen aan een goede start van de relatie met de leverancier, hetgeen voorwaardelijk is voor een effectieve samenwerking tijdens de implementatie.

Uiteraard houdt Mitopics vinger aan de pols tijdens de uitvoering van het implementatietraject zodat eventuele discussies tussen klant en leverancier in een vroeg stadium beslecht kunnen worden en onnodige escalaties – en de neveneffecten daarvan op planning, kosten, relatie et cetera – worden voorkomen.

Wilt u meer weten over wat Mitopics kan betekenen bij de vernieuwing van uw IT-omgeving? Neem dan contact op met Richard Heijne den Bak.

Terug naar Projecten

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.