Business software event én de Business software award 2016

Op 29 en 30 november staan wij op hét Business Software Event 2016 in ’s-Hertogenbosch. Dit is het trefpunt voor industrie- en handelsbedrijven om zich uitgebreid te laten informeren over het automatiseren van uw bedrijfsprocessen. Het thema van deze beurs is dit jaar: Hoe maak je Smart Industry concreet? Wij ontmoeten u daar graag en nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze stand. Tevens is Mitopics wederom vertegenwoordigd in de programmacommissie en zijn wij voorzitter van de jury voor de business software award 2016.

Wat mag u verwachten van deze vakbeurs met congres:

  • Software voor productie, engineering- en handelsbedrijven
  • Alles over: ERP, MES, WMS, PDM/PLM, BI, CRM, CAD/CAM, HRM, finance, planning, kwaliteitsmanagement, supply chain, service & maintenance, documentbeheer etc.
  • Congres programma met best practices, lezingen en workshops
  • U ontmoet 1500 vakgenoten & experts
  • Gratis deelname voor eindgebruikers van business software

Dit jaar zal er tijdens het Business Software event een primeur zijn. Speciale aandacht wordt gegeven aan mooie en bijzondere resultaten die met softwareproducten zijn bereikt door bedrijven in de industrie. Middels de selectie van de drie beste inzendingen worden deze projecten tijdens de eerste dag van het Business Software event extra in het zonnetje gezet, zij krijgen de gelegenheid hun project te presenteren. Het beste project krijgt het eerste exemplaar van de Business Software Award uitgereikt. Alle inzendingen worden beoordeeld door een deskundige vakjury. De bekendmaking van de winnaar zal op 29 november tijdens het congres plaatsvinden.

Nadere informatie treft u ook aan op de Award-pagina. Aanmelden kan tot uiterlijk 23 oktober 18:00 uur. Uiterlijk 11 november maakt de jury bekend welke drie projecten zijn genomineerd en een presentatie mogen verzorgen op 29 november.

Voor verdere informatie over de beurs en de award kunt u contact opnemen met Richard Heijne den Bak.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.