Mitopics voorzitter van jury op Business Software Award

Dit jaar is er tijdens het Business Software Event een primeur. Op 29 november 2016 wordt in Congrescentrum 1931 te ’s-Hertogenbosch voor de eerste keer de Business Software Award uitgereikt. Richard Heijne den Bak is namens Mitopics voorzitter van de jurycommissie. Deze prijs wordt toegekend aan een bedrijf in de industrie, dat bijzondere resultaten heeft bereikt met een softwareproject.

Bedrijven hebben tot 24 oktober de kans gehad om zich aan te melden voor de Business Software Award. Alle inzendingen zijn beoordeeld door een deskundige vakjury en hieruit zijn 3 genomineerde gekozen.

De genomineerde zijn:

  • Bosch Sprang BV
  • Euramax BV
  • Nijhuis Water Technology BV

Voor meer informatie over de inzendingen klik hier.

Op dinsdag 29 november 2016 zullen deze 3 genomineerden hun project presenteren tijdens het congres op het Business Software Event. Op basis van het oordeel van de jury en van het publiek zal de winnaar later die dag bekend gemaakt worden.

Meer informatie vind u op de website van Business Software Event.nl/award. Wilt u hierbij zijn? Dan kunt u zich hier aanmelden, toegang is gratis.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.