Wij kiezen in 2017 voor groei, kwaliteit en plezier – doe je mee?

Voor 2017 staan bij ons groei, kwaliteit en plezier centraal: leuke collega’s erbij, jezelf ontwikkelen, hoogwaardig advieswerk en plezier in het werk en met elkaar. Niet als leuke kreet, maar uit overtuiging en als maatstaf voor alles dat met werken bij Mitopics te maken heeft. Geen targetcultuur, maar innovatie en vertrouwen in en ruimte voor elkaar. Doe je mee?

Als hoogwaardige nichespeler, die zich ruim bewezen heeft en erkend wordt in de markt, hebben we een ruime hoeveelheid prachtige, uiteenlopende opdrachten. Ook hebben we mooie en innovatieve onderwerpen waar we in 2017 in gaan investeren, zoals verdergaande digitalisering en autonomisering, privacy, ERP+ en audits.

Om onze ambities waar te kunnen maken en de kansen te benutten, zoeken we nog meer enthousiaste collega’s. Starters doen mee in het intensieve ontwikkelprogramma om zich het adviesvak en expertise op inhoudelijk en professioneel vlak eigen te maken. Het uitgebreide opleidingsprogramma is uiteraard op de persoon afgestemd. En natuurlijk is iedereen volop betrokken bij uitdagende, afwisselende en daardoor leerzame klanttrajecten.

De profielen van wat we zoeken staan op onze site. Als je je daarin herkent, willen we graag met je kennismaken. Of als je iemand kent die bij ons zou passen, laat het ons weten. Zo kunnen we samen groeien, kwaliteit leveren en plezier hebben! Je kunt ook even contact opnemen met Reinold van Bruggen voor een kennismaking, of je via secretariaat@mitopics.nl aanmelden voor de Mitopics Meets Talents Event op 18 januari 2017.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.