Eindejaarsdonaties enthousiast ontvangen

De eindejaarsdonaties aan Stichting Kika, Stichting Mirembe en Stichting Kledingbank Altena zijn erg enthousiast ontvangen en worden besteed aan mooie projecten.

    In plaats van kerstkaarten en relatiegeschenken, doneren we aan het einde van het jaar voor een goed doel. We berichten u kort over de drie doelen en de besteding van de donaties.

    Stichting Mirembe steunden we het project Change the Game, een bijzondere vorm van deskundigheidsbevordering (“Geef een hengel in plaats van vis”). Mede door onze bijdrage kon het project ook echt van start gaan begin dit jaar. Het programma wil besturen en managers van lokale partnerorganisaties helpen om hun doelen waar te maken. De scholing richt zich op drie terreinen: het creëren van lokale steun, local fundraising (genereren van eigen inkomen) en organisatie & management. Klik hier voor meer informatie over dit bijzondere project.

Van de Kledingbank Altena kregen we het volgende bericht “Mede door deze bijdrage van Mitopics worden we als Kledingbank Altena in staat gesteld bij te dragen aan een stukje welzijn van momenteel ongeveer 100 gezinnen uit het Land van Heusden en Altena. Gezinnen – vaak met kinderen – verkerend aan de rand van onze samenleving, kunnen zo blijvend een beroep doen op het gratis verstrekken van kleding. In het bijzonder willen we jullie gift gebruiken voor de incidentele aankoop van kinderkleding en wel met name voor jongens. Met jullie gift kunnen we de komende tijd jongens voorzien van kleding die ze hard nodig hebben en waar ze heel blij mee zullen zijn. Jullie gift geeft ons weer een extra stimulans om als stichting dit vrijwilligerswerk te blijven doen voor de noodlijdende mensen om ons heen.” Meer info op: http://www.kledingbankaltena.nl/.

Stichting Kinderkanker steunden we team Sofie. Kinderen horen geen kanker te hebben. En als ze het toch krijgen, horen ze daarvan te genezen. Dat is nu helaas vaak niet het geval. KiKa heeft als doel om de genezingskans naar 95% te vergroten. Dankzij resultaten uit afgerond onderzoek zijn specialisten ervan overtuigd dat ze nieuwe behandelmogelijkheden kunnen ontwikkelen om kinderkanker vaker te genezen en vriendelijker te behandelen. Graag dragen we hierin bij en steunen we ook team Sofie. Meer info op: https://www.girodikika.nl/team-sofie .

We zijn blij zo een steentje te kunnen bijdragen aan mensen die dat bijzonder kunnen gebruiken.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.