Even voorstellen: Willemijn Waisvisz-van Lookeren Campagne

Vanaf begin februari werk ik als juridisch adviseur in het Juridisch Team van Mitopics. Binnen mijn team en samen met het Vernieuwingsteam adviseer ik onze opdrachtgevers over de juridische aspecten van diverse ICT gerelateerde thema’s zoals het waarborgen van continuïteit, integriteit en het beperken van risico’s in het kader van bijvoorbeeld inkoop-, aanbestedingstrajecten en outsourcing. Daarnaast ben ik betrokken bij het opstellen, beoordelen en onderhandelen van IT-overeenkomsten. De komende tijd ligt mijn focus op het voorbereiden van organisaties op de Algemene verordening gegevensbescherming die per 25 mei 2018 van toepassing is.

Werken bij Mitopics betekent werken bij een gerenommeerd, onafhankelijk en multidisciplinair kantoor. Op bedrijfskundig, technisch en juridisch vlak wordt objectief, praktisch en klantgericht geadviseerd. Het samenwerken met de professionals uit alle Mitopics-disciplines ervaar ik als inspirerend.

Na mijn studie privaatrecht aan de Universiteit Leiden met specialisatie IE- en ICT-recht, heb ik jarenlang als bedrijfsjurist bij KLM gewerkt en ben ik onder andere betrokken geweest bij complexe, innovatieve trajecten op het gebied van ICT, outsourcing, inkoop, distributie en e-commerce. Ook heb ik geadviseerd over intellectueel eigendomsrecht, privacy en compliance. Vervolgens heb ik een tijdje gewerkt als juridisch adviseur bij de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) en geadviseerd op het gebied van intellectueel eigendomsrecht en publiek private samenwerkingsverbanden tussen universiteiten en bedrijven.

Mijn brede kennis en ervaring, kan ik goed toepassen in mijn dagelijkse praktijk bij Mitopics. Het actief en creatief meedenken met de interne stakeholders van opdrachtgevers zonder de juridische risico’s en de economische belangen van hun organisaties uit het oog te verliezen, maakt mijn werk interessant.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn man en twee opgroeiende kinderen, familie en vriend(inn)en. Daarnaast vind ik het heerlijk te tekenen en schilderen, een potje te tennissen en te wandelen met de hond.

De komende tijd hoop ik betrokken te zijn bij leuke projecten en bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van Mitopics.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.