Even voorstellen: Marco Schoonderwaldt

Sinds 1 april 2017 versterk ik het vernieuwingsteam van Mitopics. Vanuit mijn nieuwe functie wil ik bedrijven begeleiden bij het ontwikkelen en realiseren van hun ICT strategie. Bijvoorbeeld met hieruit voortkomende IT vernieuwingsprojecten als pakket- / partnerselectie en implementatiebegeleiding.

Mijn studie werktuigbouwkunde heb ik aangevuld met een kopjaar ICT en bedrijfskunde. Na mijn studie ben ik direct gaan werken op het snijvlak van bedrijfsvoering en ICT. In dit vakgebied heb ik inmiddels meer dan 20 jaar ervaring. Aan de klantkant bij Toyota Industrial Equipment en aan de leverancierskant bij ERP reseller Macroscoop (Epicor). Vervolgens heb ik bij de business unit ERP/SCM van Ordina gewerkt als business consultant. Uiteraard altijd blijven leren. Ondertussen ben ik APICS CPIM, Prince2 Practitioner, Scrum master en bijna Lean green belt gecertificeerd.

Privé steek ik veel tijd in Tang Soo Do, een traditionele Koreaanse gevechtskunst, waarbij ik als 1e Dan nog veel leer en daarnaast training geef aan kinderen. Verder luister ik graag naar uiteenlopende muziek. Af en toe uitgebreid koken en of dineren met vrienden en familie valt ook in de smaak.

Werken bij Mitopics betekent voor mij werken bij een onafhankelijk kantoor. Herkent en erkent als professioneel bedrijfskundig, technisch en IT-juridisch adviesbureau. In de komende tijd wil ik waardevolle bijdragen leveren aan het realiseren van de de bedrijfsdoelstellingen van onze klanten en de verdere groei van Mitopics.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.