Evenement: Security in de keten 17 mei

Op woensdag 17 mei organiseert SIG IBIS (onderdeel van KNVI) in samenwerking met Mitopics het evenement “Security in de keten”.

Aan de hand van drie presentaties worden er concrete handreikingen gedaan om informatiebeveiliging binnen organisaties goed in te regelen en tot een succes te maken. Roeland de Bruin bespreekt enkele juridische aspecten van informatiebeveiliging. Daarnaast bespreekt Rien van Zuijlen een praktijkcasus besproken van de Noordwest Ziekenhuisgroep: Hoe krijgt het NWZ veiligheid van veel zeer vertrouwelijke patiëntgegevens in de praktijk geregeld? Robert Bals van Isosecure belicht hoe je in complexe en uitdagende omgevingen de belangrijkste risico’s in de keten scherp kunt krijgen. Meer informatie vindt u hier. Daar kunt u zich ook gratis inschrijven voor dit evenement, er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.