Inschrijven voor Business Software Award 2017

De inschrijving voor de Business Software Award 2017 is weer geopend! Heb je als productie of handelsbedrijf een veelbelovend en/of onderscheidend project met business software (ERP, WMS, PDM, PCF, CRM) meld je dan voor 31 augustus 2017 aan.

Alle inzendingen worden beoordeeld door een onafhankelijke vakjury, die een top drie zal selecteren. De vakjury bestaat uit Jan van Moorsel (Mikrocentrum), Gerard Litjens (CIMData Solutions), Peter Wijers (Euramax) en voorzitter Richard Heijne den Bak (Mitopics).

Op donderdag 7 september wordt onder andere op de site van Business Software Event bekend gemaakt welke de drie genomineerden zijn, waarna u tot en met 26 september kunt stemmen. De beoordeling door de vakjury en het aantal stemmen via de website bepalen samen welke innovatie tijdens het Business Software Event op 28 september de award ontvangt.

Voor meer informatie over aanmelden kijk op Business Software Event, of stuur een mail aan de voorzitter van de jury Richard Heijne den Bak. Wilt u de award uitreiking bijwonen, registreer dan nu gratis uw bezoek voor het Business Software Event.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.